Verkstad

NYHET! VÄLKOMMEN TILL VÅR NYA VERKSTAD!

Nu hittar du vår verkstad i Vännäs, på Västra Järnvägsgatan 18! Här har vi precis, under våren 2023, flyttat in i helt nyrenoverade lokaler om 700 kvm, komplett med rymlig vinterförvaring i samma fastighet. (Vi ligger i gamla Vännäs dörrs fabrikslokal)

Vi är auktoriserad serviceverkstad för Knaus, Weinsberg, Pilote, RollerTeam samt CI. Vi har också särskilt lång och gedigen erfarenhet av Polar, Cabby samt Solifer, men jobbar gärna med alla fabrikat.

Vi rekommenderar att du gör ett fukttest varje år. Om det har börjat komma in fukt någonstans tjänar du nämligen på att hitta det i tid!
Vi utför garantifukttester åt Knaus, Weinsberg, CI, Rollerteam, Polar samt Pilote. Utanför garantitid fukttestar vi alla märken.
En grundservice på husvagnen är också bra att göra varje år. På vår grundservice gör vi vad namnet utlovar, vi går igenom och kontrollerar alla grundfunktioner på vagnen.
Vi har paketpris när du bokar en fukttest samtidigt som grundservice, samt även paketpris på fukttest kombinerat med gasoltäthetsprov.

Om du har en försäkringsskada så ber vi dig först anmäla skadan till ditt försäkringsbolag för att sedan ta kontakt med oss för en besiktning av skadan.

Om du vill boka en tid på verkstan så ring 090-189225 och välj verkstad i växeln så hjälper vi dig! Välkommen till oss!

Annars, skicka ett mail till verkstad@bwfritid.se så återkommer vi så snart som möjligt!