Lediga jobb

Strukturerad kundmottagare med budgetansvar till BW Fritids nya verkstad i Vännäs 

BW Fritid är Umeås äldsta och ledande husbils/husvagnsföretag, och drivs idag som ett modernt familjeföretag med god lönsamhet. Från starten 1973 har vi tagit oss från 0 till nära 140 miljoner i omsättning, vilket gör oss till Norrlands största handlare! Vi är auktoriserade återförsäljare av husbilar från Adria, Kabe, Knaus, Pilote, Sun Living, Weinsberg, Ci och Rollerteam samt husvagnar från Adria, Kabe, Knaus samt Weinsberg. Förutom nya fordon har vi ett stort begagnatlager som innehåller alla märken, i alla prisklasser. Efter en mycket gynnsam utveckling de senaste åren har vi vuxit ur våra lokaler på Ersboda i Umeå och har därför etblerat en ny fullserviceverkstad i Vännäs för att på bästa sätt kunna möta våra kunders efterfrågan. I den nyrenoverade lokalen om 800 kvm utför vi alla typer av arbeten för kunds räkning, garantiarbeten, reklamationer samt försäkringsskador.  

Hos oss på BW Fritid är ledordet ”trevligt” och det genomsyrar hela vår verksamhet. Det ska vara trevligt att komma in till oss som kund, oavsett om det är för att köpa en ny husbil, serva husvagnen eller byta en gasolflaska, och vi som arbetar på BW Fritid har trevligt på jobbet. 

 Till vår nya fullserviceverkstad i Vännäs söker vi nu en social, strukturerad och organiserad kundmottagare. Är du intresserad att arbeta i en omväxlande roll där du tillsammans med dina trevliga arbetskamrater blir ansiktet utåt och ser till att våra verkstadskunder får utmärkt personlig service? Gillar du att vara lite spindeln i nätet, ansvar och administration? Då är det dig vi söker! 

Dina arbetsuppgifter 

Som kundmottagare hos oss är du en nyckelperson i relationen mellan våra kunder, verkstad och reservdelar. Du arbetsleder dina verkstadskollegor och arbetar nära vår kundmottagare och reservdelspersonal i Umeå med en gemensam målsättning om bästa möjliga service till våra kunder. Vidare är du delaktig i budgetplanering för verkstaden, och därefter ansvarig för att uppsatta ekonomiska mål nås.  

Du är ansiktet utåt och håller kontakt med kunden genom hela processen. Du upprättar kostnadsförslag via telefon, mail eller över disk, säkerställer reservdelar, bokar in jobb, följer upp under processen samt återkopplar och tar betalt efter utfört arbete. Vidare hanterar du försäkringsärenden, från skadebesiktning, upprättande av kalkyl samt utförande och fakturering. Även handläggning av garantiärenden ingår i tjänsten.  

Husbils-/husvagnsbranschen är en säsongsbransch. Detta innebär att du måste trivas att arbeta med en högre arbetsbelastning under sommarperioden, och att du har förmågan att växla upp tempot.  

Din profil 

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete inom bilbranschen eller inom administration, men allra viktigast är att dina personliga egenskaper. BW Fritid ska uppfattas av samtliga som trevliga och enkla att ha att göra med. Därför är det viktigt med god samarbetsförmåga, flexibilitet och att du ser lösningar i alla lägen och har en god känsla för service.  

I övrigt är du van att arbeta med dator och telefon, har en gymnasieexamen, kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift och att du har lägst B-körkort.  

Tjänsten innebär arbete heltid på dagtid. Vi erbjuder friskvårdsförmåner, möjlighet till egna verkstadsarbeten och rabatter på reservdelar från våra samarbetspartners. Vi utbildar löpande efter behov, både internt och i samarbete med våra leverantörer för att du ska få möjlighet till vidareutveckling samt för att säkerställa att vi tillsammans erbjuder service av högsta kvalité till våra kunder. 

Tillträde enligt överenskommelse och vi tillämpar individuell lönesättning. 

 

Din ansökan 

Tycker du att det här låter intressant så ser vi fram emot att läsa din ansökan och förhoppningsvis prata mer med dig! 

Ansök med CV och personligt brev till jobb@bwfritid.se senast den 20/11 2023. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte utan sök idag! 

Frågor om tjänsten besvaras av kundmottagare i Umeå, Niklas Berggren på 090-188771 eller delägare Elin Isaksson på 090-188774.