Husbilar

Drömmer du om äventyr? Då är husbil ett bra val. Upptäck frihet med Adria Husbil. Vi hjälper dig att hitta rätt inför ditt husbilsköp. Välj bland ett flertal husbilsmodeller.

Modellprogram

Knaus Husbilar är det självklara valet för dig som letar efter ett husbilsprogram med stor bredd. Knaus Husbilar finns i alla tänkbara alternativ, från Campingbilen Box Star till den största helintegrerade Sun I. Knaus borgar för kvalitet, design, innovation och frihet. I en Knaus är det alltid resan som är målet.
Modellprogram

 

Kabe erbjuder husbilar i världsklass. Hög kvalité, året runt-komfort, trygghet och smarta lösningar. Hitta din nya svensktillverkade husbil hos KABE.

Modellprogram

Letar du efter det perfekta fordonet som hjälper dig att utforska världen? Sun Living är här, så hoppa ombord.                        Simply great design- Ett smart enkelt sätt att designa med beprövade planlösningar med stort utrymme, funktionalitet och komfort. Simply easy to enjoy- Husbilar och vans som är användarvänliga och lätta att tycka om. Simply great value- Sun Livings fordon ger dig alltid stort värde, med allt du behöver och inget av det du känner överflödigt eller onödigt.

Modellprogram

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar till mycket attraktiva priser. Weinsberg finns som campingbil, helintegrerad samt alkov.
Modellprogram

Caravans International tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI är väl etablerat och har ett servicenät med över 200 servicepunkter i Europa.
Modellprogram

Roller team logo

 

 

Roller Team är ett ungt varumärke i franska Trigano Group och har snabbt gjort sig ett namn i hela Europa och ledande i Italien. Märket har alltid varit banbrytande vad gäller nya lösningar till en teknologiskt avancerad produkt. Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.
Modellprogram