Den 5-14/11. Vi har extra lördagsöppet den 7/11 och 14/11 klockan 11-15.

Är du ute efter ett modellprogram med stor bredd? Då är du välkommen till vår stora roadshow där vi kommer att visa upp husbilar från tyska Knaus.

Med Knaus hittar du garanterat det perfekta semesterfordonet. Från varma sommardagar till kyliga vinterkvällar – äventyr med den stora familjen eller en skön weekend, med ett brett utbud av husbilar och husvagnar täcker Knaus in de flesta behoven för en perfekt semester.

Under vår roadshow kommer vi att ha flera fina erbjudanden på plats, bjuda på något gott att äta samt ha 1,95% i ränta. Passa på att köpa ditt nästa semesterfordon nu och hämta i vår, vi bjuder på vinterförvaringen.

 

Knaus Box Star, bättre än någonsin! Ett stort utbud av modeller gör att BOX STAR passar både äventyret och en avkopplande dag på stranden, långresan och ljumma sommarkvällar.
Knaus L!VE I. För alla som anser att komfort är minst lika viktigt som sensationell design är
L!VE I en riktig pionjär med sin progressiva front och karakteristiska design.
Knaus Sun I, vår mest eleganta och exklusiva husbil. Sommar eller vinter – med SUN I kan du semestra tryggt överallt, året runt!
Knaus Sky Ti Platinum Selection, ett universellt geni och en av Europas mest populära halvintegrerade husbilar.

 

Vi följer Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters rekommendationer avseende Covid-19 och agerar i enlighet med myndigheternas riktlinjer.

Intresserad av en privat visning eller en digital visning av ditt nästa semesterfordon? Kontakta oss på 090-18 92 25 eller info@bwfritid.se